Carlos Bikes, Wervershoof

NederlandsEnglishDeutschEspañol

Kom een E-Chopper huren in Enkhuizen

E-Chopper – Dé nieuwste rage in West-Friesland

Bij Carlos Bikes kan je gemakkelijk een E-Chopper huren in Enkhuizen. Of het nu gaat om een gezellige dag met je vriend of vriendin tijdens je vakantie of voor een event, bedrijfsuitje of een gezellige dag tijdens een vriendenuitje. E-Choppers huur je bij Carlos Bikes!

E-chopper verhuur

Waarom een E-Chopper huren?

Op de stoere E-Chopper met een hoog stuur en brede banden maak je snel kennis met West-Friesland. Onze nieuwe Elektrische Chopper kan je huren in Enkhuizen en zo rij je in alle stilte rond en geniet je van een tocht door de mooie omgeving langs tulpenvelden, dijken, stranden en de vesting. 

Maak het uitje helemaal compleet door te combineren met een extra activiteit, rondleiding of lekker eten in de gezellige horeca in Hoorn, Wervershoof of Medemblik!

  • Afhalen in Wervershoof;
  • E-Chopper op locatie geleverd in Enkhuizen;
  • Onze E-Choppers gaan 25 km/u;
  • Zonder helm toeren;
  • Ook mogelijk in Medemblik of Hoorn;
  • (Brommer) Rijbewijs verplicht;
  • Voor bedrijven, vrienden en events.

Openingstijden

Carlos Bikes in Wervershoof is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

We zijn flexibel met de ophaal- en terugbreng tijden. Ook vragen wij geen borg. In onze ervaring behandelen onze klanten de E-Choppers, Scooters en E-Bikes netjes. En is toch schade, dan regelen we dat achteraf wel.

E-Chopper Verhuur in Enkhuizen

Een E-Chopper huren Enkhuizen is niet zomaar een uitje, maar dat is gewoon een heerlijke dag weg! Touren langs de tulpenvelden, de vesting en haven tijdens je vakantie in de historische stad Enkhuizen.

Elektrische Chopper Verhuur

Vertrek vanaf Wervershoof of Enkhuizen voor een mooie relaxte tocht met je E-Chopper en geniet van de rust en de omgeving. De e-chopper heeft dikke banden en een hoog stuur! Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden. Voor de Elektrische Chopper heb je geen helm nodig, maar wel een (brommer) rijbewijs!

Toeren in alle rust!

Rij met 25 km/u op de stoere E-Chopper door de mooie omgeving van West-Friesland en geniet daarbij in alle stilte. Bezoek bijvoorbeeld De Drom in Enkhuizen, rij door het afwisselende landschap van natuurgebied richting Medemblik of ga naar de historische stad Hoorn om daar de oude binnenstad en de mooie haven te ontdekken. 

Welke kant je ook opgaat, er is altijd wat te zien als je een E-Chopper huurt!

Op vakantie in Enkhuizen

Zoek je iets leuks om te doen in Enkhuizen? Wij raden je aan om er eens lekker op uit gaan met onze E-Chopper.

De kop van Noord-Holland heeft een rijke natuur. Als je op vakantie bent in Enkhuizen dan moet je zeker de velden in om de omgeving te verkennen. Op onze E-Choppers ben je zo in leuke steden als Medemblik, maar ook de oude havenstad Hoorn is op steenworp afstand. Bezoek de wekelijkse markten en drink en eet wat op de vele terrassen.

Voor korte en lange periode

De E-Choppers zijn Elektrische Choppers en zijn niet alleen heel stil maar ze rijden ook nog eens heel comfortabel. Wij verhuren de E-Choppers in Enkhuizen voor een halve dag, dat is 4 uurtjes, of voor een hele dag. Ze hebben een actieradius van ongeveer 50 km en dat is echt meer dan genoeg. Mocht je toch verder willen rijden, dan kan je gemakkelijk een extra accu huren.

Mocht je de e-chopper voor meerdere dagen huren dan geven we je de laadkabel erbij zodat de E-Chopper ’s ochtends weer aan de slag kan.

Wil jij een E-Chopper huren?

Uitjes in Enkhuizen

In West-Friesland is zoveel te doen. Alleen al in Enkhuizen kan je een hele dag volmaken met de leukste uitjes. Wij hebben voor jou alvast wat uitjes geselecteerd om in Enkhuizen te doen. Waar ga jij heen op je Elektrische Chopper?

Onze aanraders in Enkhuizen​

Kasteel Radboud in Medemblik
Gebouwd in 1288 als dwangburcht in opdracht van Graaf Floris V. Aan de Medemblik.
Meer informatie: https://kasteelradboud.nl/

Nederlands Stoommachinemuseum
Leer alles over de gemalen. De originele pompen en een groot aantal prachtige machines, die bijna allemaal op stoom kunnen draaien, geven een mooi tijdsbeeld.
Meer informatie: https://stoommachinemuseum.nl/

Stadshaven
Je kan er niet omheen als je in Medemblik bent; de haven. De havenmeesters staan je graag te woord en geven informatie over de haven en de stad.
Meer informatie: https://stadshavensmedemblik.nl/

Routes

Voor E-Chopper routes in en rondom Enkhuizen klik op de onderstaande knop.

Wil je nog meer weten over de omgeving, en misschien andere leuke plekken, vraag ons er gerust naar wanneer je de E-Choppers komt ophalen.