Carlos Bikes, Wervershoof

NederlandsEnglishDeutschEspañol

Kom een E-Bike huren in Medemblik

Met de elektrische fiets er op uit in West-Friesland

Bij Carlos Bikes kan je gemakkelijk een e-bike, ook wel elektrische fiets genoemd, huren in Medemblik. Of het nu gaat om een gezellige dagje weg met je vriend of vriendin tijdens je vakantie of voor een bedrijfsuitje. Met onze E-Bikes kan je in alle rust genieten!

E-bike huren

Waarom een E-Bike huren?

Huur je bij ons een elektrische fiets, dan maak je snel kennis met alles wat West-Friesland te bieden heeft. Onze E-Bike kan je huren in Medemblik en zo rij je in alle stilte rond en geniet je van een tocht door de mooie omgeving langs tulpenvelden en kastelen. 

Maak het uitje helemaal compleet door deze te combineren met een extra activiteit, rondleiding of lekker uiteten te gaan in de gezellige horeca in Wervershoof, Enkhuizen of Medemblik!

  • Afhalen in Wervershoof;
  • E-Bike op locatie geleverd in Medemblik;
  • Onze E-Bikes gaan 25 km/u;
  • Zonder helm touren;
  • Ook mogelijk in Enkhuizen of Hoorn;
  • (Brommer)Rijbewijs verplicht;
  • Voor bedrijven, vrienden en events.

Openingstijden

Carlos Bikes in Wervershoof is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

We zijn flexibel met de ophaal- en terugbreng tijden. Ook vragen wij geen borg. In onze ervaring behandelen onze klanten de E-Choppers, Scooters en E-Bikes netjes. En is toch schade, dan regelen we dat achteraf wel.

E-Bike Verhuur in Medemblik

Een E-Bike huren in Medemblik is echt een gezellig uitje, maak er een heerlijke dag weg van! Toeren langs de tulpenvelden, kastelen en havens tijdens je vakantie in de historische stad Medemblik.

E-Bike Verhuur

Vertrek vanaf Wervershoof of Medemblik voor een mooie relaxte tocht met je E-Bike en geniet van de rust en de omgeving. Met onze elektrische fiets rij je zo 25 kilometer per uur. Dus in 20 minuten ben je al in Enkhuizen of met een half uurtje in Hoorn. Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden. Vraag tijdens het afhalen van je E-Bike naar de mooie routes die wij voor jou hebben.

Genieten op je elektrische fiets!

Rij met 25 km/u op onze E-Bike door de mooie omgeving van West-Friesland en geniet daarbij in alle stilte die onze natuur te bieden heeft. Bezoek eens het Streekbos of bijvoorbeeld Kasteel Radbout in Medemblik. Rij door het afwisselende landschap van natuurgebieden richting Enkhuizen of ga naar de historische stad Hoorn om daar de oude binnenstad en de mooie haven te ontdekken. 

Welke kant je ook opgaat, er is altijd wat te zien als je een E-Bike huurt!

Elektrische fiets huren tijdens je vakantie in Medemblik?

Zijn jullie op vakantie in Medemblik en zoeken jullie een fietsverhuur? Wij raden je aan om er eens lekker op uit gaan met onze E-BikeVoor fietsverhuur in Medemblik hebben wij fijne E-Bikes ofwel elektrische fietsen te huur om zo de mooie omgeving van Noord-Holland te verkennen. 

Een E-Bike is echt een must om het mooie West-Friesland te verkennen, want in het open landschap is het met een elektrische fiets een stuk makkelijker tegen de wind in fietsen.

Voor korte of lange periode een fiets huren

Wij verhuren elektrische fietsen voor het hele gezin. We verhuren deze fietsen per dag. Wil je de E-Bike meerdere dagen huren? Dan krijg je van ons gewoon korting!

Onze elektrische fietsen hebben een actieradius van ongeveer 50 km en dat is echt meer dan genoeg. Mocht je toch verder willen rijden, dan kan je je E-Bike gemakkelijk zelf opladen bij een van de vele terrasjes die West-Friesland te bieden heeft.

Wil je een Elektrische Fiets huren?

Uitjes in Medemblik

In West-Friesland is zoveel te doen en je bent er zo met onze verhuur elektrische fiets. Mocht je een dagje in in Medemblik wat willen doen, dan kan je een hele dag volmaken met de leukste uitjes. Wij hebben voor jou alvast wat uitjes geselecteerd om in Medemblik te doen. Waar ga jij heen op je E-Bike?

Onze aanraders in Medemblik​

Kasteel Radboud in Medemblik
Gebouwd in 1288 als dwangburcht in opdracht van Graaf Floris V. Aan de Medemblik.
Meer informatie: https://kasteelradboud.nl/

Nederlands Stoommachinemuseum
Leer alles over de gemalen. De originele pompen en een groot aantal prachtige machines, die bijna allemaal op stoom kunnen draaien, geven een mooi tijdsbeeld.
Meer informatie: https://stoommachinemuseum.nl/

Stadshaven
Je kan er niet omheen als je in Medemblik bent; de haven. De havenmeesters staan je graag te woord en geven informatie over de haven en de stad.
Meer informatie: https://stadshavensmedemblik.nl/

Routes

Voor E-Bike routes in en rondom Medemblik klik op de onderstaande knop.

Wil je nog meer weten over de omgeving, en misschien andere leuke plekken, vraag ons er gerust naar wanneer je de E-Bike komt ophalen.