Carlos Bikes, Wervershoof

NederlandsEnglishDeutschEspañol

Kom een Scooter huren in Medemblik

Met een Scooter toeren in West-Friesland

Bij Carlos Bikes kan je dagelijks een scooter huren in Medemblik. Of je nu een gezellige dag met je vriend of vriendin tijdens op pad wilt, voor een bedrijfsuitje met je gezellige collega’s of een met je vrienden een gezellige dag wilt maken tijdens een vriendenuitje. Bij Carlos Bikes huur je scooters om lekker te toeren! Kom langs bij ons in Wervershoof!

scooterverhuur

Waarom een Scooter huren?

Met onze scooters kan je alle kanten op. Soms moet je even benzine tanken, maar je hoeft niet zoals bij een elektrische fiets of e-chopper te wachten tot deze weer is opgeladen. Heerlijk met je vrienden, collega’s of familie er op uit in Medemblik en dan langs de dijken van het mooie West-Friesland toeren richting Enkhuizen of Hoorn.

Maak jullie uitje helemaal compleet door deze te combineren met een extra activiteit, rondleiding of even heerlijk eten in de gezellige horeca in Wervershoof, Enkhuizen of Medemblik!

  • Afhalen in Wervershoof;
  • Huur scooters op locatie geleverd in Medemblik;
  • Onze scooters gaan 25 km/u;
  • Zonder helm toeren;
  • Geen beperking in actieradius;
  • Scooters rijden op benzine;
  • Je kan met twee personen op een scooter;
  • Ook mogelijk in Enkhuizen of Hoorn;
  • (Brommer) Rijbewijs verplicht;
  • Voor bedrijven, vrienden, familie en events.

Openingstijden

Carlos Bikes in Wervershoof is dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

We zijn flexibel met de ophaal- en terugbreng tijden. Ook vragen wij geen borg. In onze ervaring behandelen onze klanten de e-choppers, scooters en e-bikes netjes. En is toch schade, dan regelen we dat achteraf wel.

Scooter Verhuur in Medemblik

Een scooter huren in Medemblik is gewoon een heerlijke dagje weg. Even je zinnen verzetten en genieten van alle rust die West-Friesland te bieden heeft! Touren langs de tulpenvelden, kastelen en havens tijdens je vakantie in de historische stad Medemblik.

Dagje weg? Huur een scooter!

Vanaf Wervershoof of Medemblik vertrek je voor een heerlijke tocht met een scooter richting de oude steden Enkhuizen of Hoorn. Of heerlijk richting het strand van Castricum of Bergen en genieten van de zon in je gezicht. en je geniet van de rust en de omgeving. Het kan allemaal met onze scooters. Of je deze nou een ochtend, een dag of meerdere dagen huurt.

Carlos Bikes heeft mooie routes voor je uitgestippeld, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden. Op onze scooters heb je geen helm nodig, maar wel een (brommer) rijbewijs!

In alle rust een rondje West-Friesland!

Op onze scooters rij je relaxed met 25 km/u op door de mooie omgeving van West-Friesland en geniet daarbij in alle mooie landerijen, dorpjes, dijken en strandjes. 

Bezoek eens Kasteel Radbout in Medemblik, rij door het afwisselende landschap van natuurgebieden langs het Streekbos richting Enkhuizen of ga naar de historische havenstad Hoorn om daar de oude binnenstad en de mooie haven te ontdekken. Welke kant je ook opgaat, er is altijd wat te zien als je onze scooters huurt!

Op vakantie in Medemblik

Zoek je iets leuks om te doen tijdens je vakantie in Medemblik? Wij raden je aan om er eens lekker op uit gaan met onze scooter. Via de dijkweggetjes richting het strand van Schellinkhout of toch liever een terrasje pakken in Enkhuizen? Je kan alle kanten op in West-Friesland, want de kop van Noord-Holland heeft een rijke natuur en er is echt genoeg te zien onderweg. 

Als je op vakantie bent in Medemblik dan moet je zeker de velden in om de omgeving te verkennen!

Voor korte en lange periode

Onze scooters rijden echt heel comfortabel, zonder helm en de frisse wind door je haren. Wij verhuren onze scooters voor een halve dag, dat zijn 4 uurtjes, of voor een hele dag. Ook is het mogelijk om meerdere dagen onze scooters te huren. 

Neem gerust contact met ons om om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wil jij een Scooter huren?

Uitjes in Medemblik

In West-Friesland is zoveel te doen. Alleen al in Medemblik kan je een hele dag volmaken met de leukste uitjes. Wij hebben voor jou alvast wat uitjes geselecteerd om in Medemblik te doen. Waar ga jij heen op je huur scooter?

Onze aanraders in Medemblik​

Kasteel Radboud in Medemblik
Gebouwd in 1288 als dwangburcht in opdracht van Graaf Floris V. Aan de Medemblik.
Meer informatie: https://kasteelradboud.nl/

Nederlands Stoommachinemuseum
Leer alles over de gemalen. De originele pompen en een groot aantal prachtige machines, die bijna allemaal op stoom kunnen draaien, geven een mooi tijdsbeeld.
Meer informatie: https://stoommachinemuseum.nl/

Stadshaven
Je kan er niet omheen als je in Medemblik bent; de haven. De havenmeesters staan je graag te woord en geven informatie over de haven en de stad.
Meer informatie: https://stadshavensmedemblik.nl/

Routes

Voor e-chopper routes in en rondom Medemblik klik op de onderstaande knop.

Wil je nog meer weten over de omgeving, en misschien andere leuke plekken, vraag ons er gerust naar wanneer je de e-choppers komt ophalen.